turkiiiiet!:D

Nu är jag i turkiet ! det är fett varmat, det är väsrta lyxhotellet så man är väldigt glad :D jag solar och badar varje dag men pressar med min solbränna:d ska bli skit brun innan jag kommmer hem... men åker hem om 6 dagar men har varit här i 10 dagar ! men jag har åkt ut med båt i havet en heldag med min styvpappa och styvbror och sen har vi åkt vattenskotter:D och på måndag ska vi åka bananbåt elr vad det nu är med det är skiiit kul i alla fall och brorshan bjuder;) så då måste man ju åka för fan! och vi kom precis hem från en konsert elr vad det nu var:P men hörde typ i går att michael jackson är död :o det visste man inte men skriver om 6 dagar när jag har kommit hem !!!

<3

det är nåt som fattas i mitt liv, jag har ju helt underbara vänner, bekanta & familj, men det är ändå nåt som fattas i mitt liv och det är en pojkvän.. jag vill ha en pojkvän som älskar mig för den jag är ,som alltid är där för en som man kan älska, en som finns där dag och natt, som helt enkelt en bästis brukar göra, att den alltid kommer finnas där för den.. jag vill verkligen ha en underbar pojkvän som man kan mysa med och som alltid tar mig i första hand och som alltid håller om mig och inte släpper om mig! och det ska jag fan fixa den här sommaren helt enkelt!

soooommar

har precis kommit  hem,har varit i stan med linda och åt lunch med henne det var jätte mysigt, sen skulle jag möta min syrra i slussen för jag ska hämta lindas chinos, men nej sen skulle vi åka hela vägen till liljeholmen.. men sen åkte vi hem till min mamma och hämta dem och på vägen dit träffa vi frida, viktoria, rikard och pierre så vi sa hej till dem och skynda oss i väg för linda skulle vara hem tidigt för hon skulle packa sin väska för hon ska till landet i dag, men ska oxå packa min väska i dag med sommar kläder jag ska ta med till mamma för vi ska till turkiet om TVÅ DAGAR:D det är så kul !:) men ska ta det lung't och gå ut och sola nu.. så puss och kram!

ingen rubrik..

nu har jag dunkat musik ett tag nu, och jag älskar verkligen erik hassle - hurtful, jag bara ÄLSKAR den så j*vla hårt!
men håller snacka med min knasiga men ändå urgulliga bästis wilma :) hon är så himla skön att vara med hahah hon får mig att skratta hela tiden xD.. jag älskar verkligen mitt crew ;) är så himla glad att jag började i sofia skolan!:D men i dag tänkte jag gå lägga mig tidigt så jag kommer upp i morron har lagt mig vid 3-4 den här helgen och vaknat typ 12 timmar senare:P men i morron ska jag träffa min linda binda och mysa lite med henne, sen ska jag kanske träffa pierre :) men får se ;) men hörs puss på rumpan<3
jag och wilma på min födelsedag ;)


i love it!

jag älskar bella's lullaby - river flows in you (i twilight)


Muums.

det har varit så fint väder i dag! gick ner till stranden och där träffade jag lite folk, sen gick jag hem för det kom fula moln-.- men det blir i alla fall fins väder i morron med +18 grader :D nu när min pappa kom hade han köpt rostbiff och potatis sallad och till efterrätt blir det jordgubbar med mjölk ,muums det är så himla somrig mat!:) men ska äta nu så shulululu ,puss och smek!

outfits

är är min outfit i dag:

valde lite killaktig stil i dag, har alltid flickaktiga kläder på mig elr nåt annat;)

dagens låt

den här låt är så himla bra:)


Solen!

äntligen är solen framme! det har varit dåligt väder hela helgen.. men nu är solen framme och nu ska jag gå ut och njuta av det fina vädret. och jag pallar inte åka till högdalen, jag kan lika gärna gå ner till hägernäs strand och bara ta det lung't och njuta av solen(: och i morron kommer det vara sol ut ! men då ska jag in till stan.. och nu har jag fixat mina naglar och jag blev jätte stolt över dem:D men ska ut nu men slänger in ett inlägg senare i kväll! puss o smek..
en bild på mina naglar:D

mcdonald's

nu har jag ätit färdigt. men när jag satt och åt tänkte jag, hur fan kan man vilja äta typ 100 cheeseburgare elr se hur mycket mat man kan äta:S det är sjukt.. elr dem som vill bli världens tjockaste kvinna/man och dem äter hela tiden och blir bara tjockare och tjockare, tänk om dem har barn som kanske bara är 1-10 år och fattar inte vrf deras mammor elr pappor bara blir tjockare och tjockare för varje dag elr dem som är 12-17 år som måste se till att deras mamma/pappa ska äta hela tiden, men det brukar vara mest kvinnor som äter och bara bli tjockare för varje dag.. men det sjukaste är att det finns män som blir kåta av att se deras fruar/flickvänner äter, elr att det finns tjocka modeller. tänk dem som har anorexia som tycker dem är tjocka och dem vill vara smala och dem svälter sig själv och tar ett tabletter så dem blir smalare och till slut hamnar dem på sjukhus elr så dör dem och det är exakt samma sak om man blir för tjock så dör man. det finns jätte många som dör av anorexia elr att man är så tjock att kroppen inte orkar mer. man ska inte svälta sig elr äta för mycket för det är inte bra för kroppen man ska äta lagom mkt mat och man ska äta frukost, lunch och middag för till slut kan kroppen inte orka mer för man inte har ätit ! och man ska inte äta för mkt skräpmat för det orkar inte heller kroppen med man kan äta det då och då.. jag är faktiskt nöjd med kropp och det ska alla vara om sina kroppar! men lägger in ett inlägg senare(:
jag skulle inte vilja var nåt av dem:S

...

har ni haft en skön måndag?? i dag har jag inte gjort nåt det vara bara som i går ,bara ligga i sängen och ta det lung't men nu har det blivit tråkigt''/ men nu väntar jag på att pappa ska komma med min mat som han handlar på donken(: och sen ska jag duscha och sen vet jag inte vad jag ska göra.. ha en bra måndag kväll!(:

visst är den här bilden fin på mig och nathasja som hon har gjort själv!(:

inte högdalen i dag..

i dag vakna jag vi halv ett, och jag bara tänkte nääe, jag orkar inte åka till högdalen elr göra nånting bara ligga i sängen och ta det lung't ! men i morgon blit det verkligen högdalen . men jag orkar verkligen inte med det här vädret det är så tråååkigt och jag hoppas att det blir varmt & soligt i morron i alla fall (: men man vet ju aldrig med vädret det kan ju ändras hela tiden men ska tittat på aftonbldet om det blir fint väder elr inte ... men om 4 dagar åker jag till turkiet i två sköna veckor, och jag kommer sakna alla mina vänner & en viss person<3 men nu ska jag hitta på att göra nåt nu. löve ya !

och här är dagens låt !


ingen rubrik

vilken trååkig dag det har varit i dag, jag har bara legat och tittat på tv hela dan, hoppas ni har haft en bra söndag?(: men i morron kanske det ska bli en lite bättre dag hoppas jag i allla fall :D ska oxå ringa P i morgon och fråga om vi kan träffas, men han svarar inte på mina sms då får man nog allt ringa han! men nu ska jag ta två kvällsmackor och en kopp te och en glass och lägga mig i sängen och titta på saw 4 på tv1000.. ha en mysig kväll för det ska jag ha själv !:D LÖVE YA

bläää..

guud, jag är så trött på det här vädret ute det har regnat i 3 dagar nu!:O jag orkar inte med det.. men aja på fredag åker jag till turkiet i två veckor så det ska bli så himla skönt! men då ska jag försöka blogga ialla fall:) i dag ska jag verkligen inte göra nånting är så himla trött har lust att bara sova men ändå så vill jag träffa en speciell person men han svarar inte på sms ,men men.. i morron ska jag i alla fall sola i högdalen och natta kanske ska följa med hålla mig sällskap men hon vet inte ,sen så ska jag kanske träffa nåra vet inte vilka än ! men hoppas det blir soligt i morron ! lägger in ett inlägg lite senare tror jag ... 

GOOODMOOOOOOOORNING

Tjoho blogg läsare ! Sovit gott? a , det har iallafall vi :) Igår efter vårt lilla inlägg tagga vi till macis för en liten kvälls fika. Jag åt en donut och manda typ åt pommesfrites och hamburgare. Sen gick vi hit och hon gjorde typ en tacos.. Och klockan va typ 12. Haha jag drack bara saft ..  Men hmm.. Jo efter de kolla vi på SAW 5. Vi kolla inte hela men typ början, jag har sett alla andra 4 filmer och det är ju sjuuktbra så det finns väl inga argument till att 5an ska vara dålig, eller ? (: Nu ska vi äta lite frukost och sen får vi se vad som händer.. LOVE YA !


våran blogg!

hejsan svejsan ! ni har kommit till nathasja och amandas blogg, och vi kommer skriva varje dag och lägga in musik och massa andra saker ,men jag måste ladda över musik till nathasjas ipod lovade det;)

RSS 2.0